The Ring of Ezerovo,14 Words....

Aprecieri

1)Home
2)VAS DE FACUT BRINZA
3)Aprecieri
4)Metoda de lucru
5)Ezerovo/lucrari
6)Kontakt
7)Comoara de la Apahida
8)Placa 120
9)Antigona lu Lozanis
10)Placa 16

Add your logo here

Profesorul universitar Ion Coja e de părere că lucrările mele sīnt total eronate:
"....In rest, descifrarile acelea nu le discut, nu ma pronunt, nu ma pricep. Dar pot sa-mi dau seama cand altul se pricepe. Nu e cazul dvs, din păcate."

Domnul Florin Croitoru a tradus textul inelului de la Iezerovo. Acolo unde toţi lingviştii, fără excepţie, s-au īmpotmolit, domnia sa a ştiut să găsească separarea corectă īn cuvinte, să explice dificultăţile, şi să finalizeze toată munca īntr-un fel coerent, limpede şi cu adevărat strălucitor. Traducerea domniei sale este definitivă.

Realizarea este excepţională. Īncă o dată se demonstrează faptul că singurii paşi reali īnainte īn domeniul istoriei civilizaţiei sunt opera amatorilor iluminaţi, ca Michael Ventris, Jean Faucounau sau Florin Croitoru.

Consecinţa cea mai spectaculoasă a traducerii domnului Croitoru, care arată clar că textul este scris īntr-o limbă pe care toţi romānii de azi o pot pricepe, este lumina īn care se poate vedea de-acum īnainte istoria Europei.

Limba noastră este mult mai veche decīt ne lăsau să credem mincinoşii acoperiţi de ştiinţa lor sterilă aşezată pe o pedanterie lipsită de har. Eminescu este răz-bunat. Florin Croitoru a descoperit adevărul. Nimeni nu-l mai poate ascunde vreodată !

                                                                          Dr. Dan Waniek

                                                                         15 feb. 2011

                     

http://hiperboreanul.blogspot.com/

                                                

 

From film to digital, we do it all.
Reel of Film
Our Recreation Company
Any Street
Anytown, US 01234

(800) 555-1212

Or e-mail:

info@recreation.com

TEXT TEXT TEXT